Toepassingen

waarvoor kun je een digitale publicatie maken?

Een online publicatie kan ontzettend veel vormen hebben: van whitepaper tot magazine en van inspiratieboek tot online rapport. Afhankelijk van het doel en de doelgroep kunnen we bepalen welke toepassing het meest geschikt is. Om je een idee te geven hebben we er een aantal voor je op een rijtje gezet:

Digitaal magazine

Een magazine vóór en door je medewerkers, gericht voor of over een evenement, als inspiratiebron of misschien wel over een interessant thema: net als bij de papieren versies kent een online magazine ontzettend veel toepassingen en mogelijkheden. Samen maken we een digitaal tijdschrift vol met media. We zoeken de interactie op met je klanten, medewerkers, relaties of gerichte doelgroep.

Online brochure

Je doelgroep boeien, informeren of overtuigen doe je met een online brochure. In zo’n interactieve publicatie lichten we producten en diensten uit op een vernieuwende manier én kom je direct in contact met (potentiële) klanten via een contactformulier.

Rapportage en jaarverslag

Informeer de doelgroep over cijfers en ontwikkelingen rondom je organisatie, maar dan op een creatieve manier. Rapportages en jaarverslagen worden een stuk leuker met de toevoeging van pakkende infographics en bewegende beelden.

Interactieve nieuwsbrief

Doorsnee nieuwsbrieven maken plaats voor onderscheidende berichten die opvallen. Met een interactieve nieuwsbrief activeren we je medewerkers, of brengen we relaties op de hoogte over actuele zaken op een vernieuwende manier.

Digitaal boek

Een boek zoals we hem kennen, maar dan beschikbaar op je beeldscherm. We leggen een complex onderwerp uit of nemen de doelgroep mee door jouw organisatie in een E-book. Belangrijke punten vatten we overzichtelijk samen in een digitaal handboek. Of we inspireren je publiek met unieke content in een inspiratieboek. Ook hier zijn allerlei vormen mogelijk.

Whitepaper

Het genereren van nieuwe leads wordt een stuk gemakkelijker door het gebruik van digitale whitepapers. Wij zorgen ervoor dat deze kwalitatief goed zijn en ook nog eens super simpel te downloaden.

Catalogus

In een digitale catalogus belichten we gemakkelijk en op een levendige manier verschillende producten. Verras het publiek met meer dan alleen saaie productfoto’s, door bijvoorbeeld korte video’s en stoere graphics toe te voegen.

Leercentrum Iris

Delete boring!

100 procent inspiratie, 0 procent saaiheid.

Bekijk ook onze trots: Het eerste online Beeldprikkels magazine. Een online tijdschrift die wij maakten voor onze klanten. Klik meteen op onderstaande link en neem een kijkje bij ons achter de schermen. Vinden we leuk.