Wat kan digitaal publiceren betekenen voor jou, het merk of organisatie?

Het maken en publiceren van interactieve webcontent is een vernieuwende manier om je publiek te verrassen. Niet altijd een reguliere (online) PDF, maar écht een totaalpakket om je doelgroep te inspireren, informeren en activeren. Naast dat het er te gek uitziet kan digitaal publiceren ook nog eens heel waardevol zijn voor jou, jouw merk of jouw organisatie. Wij vertellen je waarom:

Vervang onhandige en onvindbare PDF-jes

Met een digitale publicatie ben je nooit meer die onhandige PDF kwijt. Alles staat namelijk veilig, compact en digitaal onder één link. Plaats deze link op je website of deel ‘m via social media. Of kies voor een gepersonaliseerde URL. Hier heb je wel een subdomein voor nodig.

Interactief

Een online publicatie is een doeltreffende manier om je publiek te activeren en reacties uit te lokken. Via digitale webcontent is interactie makkelijk op te zoeken. Door contactformulieren kunnen de bezoekers jou direct een bericht sturen. Met het gebruik van call-to-actions en buttons link je de publicatie direct naar je website, social media of andere kanalen.

Responsive

De doelgroep hoeft niet per se te beschikken over een desktop om de content te bekijken. Een digitale publicatie kan door het responsive design overal en altijd worden bekeken. De content wordt hierdoor optimaal gepresenteerd op ieder beeldscherm of dat nou een mobiele telefoon, desktop of een tablet is.

Herbruikbare content

Rake teksten, prachtige foto’s, flitsende animaties of leuke gifjes: alle content uit je publicatie kun je natuurlijk ook weer inzetten in andere middelen. Denk aan social media, een website, maar ook offline middelen zoals een flyer. Zo hoef je je verhaal niet te beperken tot één kanaal. We denken graag met je mee over de juiste strategie om de content optimaal te gebruiken.

Goed vindbaar

Door het gebruik van goede content en woorden belandt jouw publicatie hoger in de zoekmachines. Door hier slim en efficiënt gebruik van te maken wordt jouw publicatie beter vindbaar óf is deze juist af te schermen voor zoekmachines. De publicatie is namelijk ook te beveiligen met een wachtwoord.

Inzicht in je publiek

Wij houden je graag op de hoogte over hoe de publicatie aanslaat bij je publiek. Wanneer de online content gepubliceerd is kunnen we automatisch de betrokkenheid en het leesgedrag van de bezoekers inzien. Super handig! Zo weten we direct hoe de publicatie wordt ontvangen door je publiek of doelgroep. Ook integratie met een marketingsysteem als Google Analytics is mogelijk, wanneer je behoefte hebt aan nóg uitgebreidere data.

Wij willen meer, wij willen meer!

Meer weten over digitaal publiceren? Ga gelijk naar ons contactformulier.