Beeldprikkels trakteert:


Tips, Tools & Tassen

Kleine cadeautjes, speciaal voor jou! Alle tips uit dit magazine nog even op een rijtje. Kun je er direct mee aan slag. En nóg meer leuke extra’s: toffe downloads. Oh ja, én een gratis Delete Boring Goodiebag. Die wil je hebben natuurlijk. Hoe je ‘m in je bezit krijgt? Gewoon even contact opnemen. Of nóg leuker: kom eens langs op ons kantoor, dan krijg je de bag én een bakkie.

Animatie Checklist

Een animatie maken is niet zomaar gebeurd. Samen met jou doorlopen we een aantal stappen om tot het beste resultaat te komen. Deze hebben we op een rijtje gezet in een handige checklist gezet. Kijk maar!

Toffe ansichtkaartjes

Postzegels, postzegels en nog meer postzegels. Kun je kunst van maken, dat bewees Erik van Maarschalkerwaard bij CODA. Of je plakt ze op een kaart, die wij maakten natuurlijk! Check ze hier en laat even een berichtje achter. Dan kunnen we koffie drinken (of thee) en krijg je de kaarten erbij. Vinden we leuk!

Inspirerende posters voor je werkplek!

In Behind the scenes lees je alles over hoe je een saai kantoor omtovert tot creatieve werkplek. Nu ben je vast enthousiast om aan de slag te gaan! Wij helpen je vast op weg met een paar te gekke posters. Hebben? Kom even langs op ons kantoor en pik ze gratis op.

Design Thinking tool:

Stakeholdermap

Één van de werkvormen die wij gebruiken in een Design Thinking traject is de stakeholder map. Deze gebruiken we om de betrokkenen (stakeholders) van een project, bedrijf of organisatie visueel in kaart te brengen. Daarnaast kun je stakeholdermap gebruiken om de interactie en relatie tussen stakeholders onderling zichtbaar te maken. Super handig dus!

De enige echte
Beeldprikkels tas!

Leuk hè, al die cadeaus. Daar heb heb je straks je handen aan vol. Gelukkig hebben we ook daar wat op bedacht! Want wat zijn nu goodies zonder bag? Ze liggen voor je klaar op ons kantoor!

Hebben?

Kaartjes, posters of zo'n toffe tas. Digitaal heb je daar niet zoveel aan natuurlijk. Gelukkig hebben we deze in overvloed klaar liggen, gewoon bij ons op kantoor in Zwolle. Laat even een berichtje achter, dan kunnen we een afspraak maken.

Meer creatieve prikkels?


Volg Beeldprikkels op Instagram!