Beeld in je communicatie


Beeldig én belangrijk

Onze nieuwe fotostudio


Wist je dat onze hersenen een beeld binnen 0,25 seconden opnemen? Juist daarom zijn fotografie en film zo belangrijk in je communicatie. Kijk maar eens op LinkedIn, YouTube, Facebook, Instagram… Vol van visuele content!

Bij Beeldprikkels zijn we ook vol van visuele content. Helemaal sinds Carlijn zich in maart bij ons team aansloot. Want met haar komst hebben we nu een eigen foto- en videografe in huis. Zo is beeld altijd binnen handbereik. Voor ons én voor onze klanten. Lekker snel werken en doorpakken dus.

Het perfecte plaatje

Ons nieuwe kantoor heeft naast veel mooie creatieve plekjes nu ook een fotostudio: een flexibele ruimte met verschillende achtergrondkleuren én voorzien van alle benodigde technische snufjes. Helemaal klaar om voor jou het perfecte plaatje te schieten. Een boek, een mooie verpakking of een ander product dat we voor je hebben ontworpen: we kunnen het nu allemaal fotograferen, bijvoorbeeld voor een brochure of als campagnemateriaal.

Portretten

Ook portretten schieten we zelf. Een raak beeld voor jouw website, mooie platen voor een online magazine of beelden vol identiteit voor een corporate brochure. Kijk eens naar onze eigen portretfoto’s - zo zie je meteen wie de mensen achter Beeldprikkels zijn!

Video

Liever bewegend beeld? We maken ook korte video’s. Ook gewoon hier in onze studio. Makkelijk voor ons, makkelijk voor jou. Een interview, een wekelijks vlog of een how to-video, je kunt er bij ons voor terecht. En dat gewoon hier aan de Melkmarkt in hartje Zwolle!

Vertellen met beelden

Fotograferen en filmen doen we, behalve in de studio, óók op locatie. We nemen onze camera en alles wat we nodig hebben gewoon mee. Net zo makkelijk. Foto’s van je pand, een kijkje in je organisatie, zakelijke portretten van al je collega’s of… ja, wat je maar voor ogen hebt!

Goed om te weten: voor het opnemen van bewegend beeld hebben we een Gimbal. Dit is een houder waarmee de camera altijd recht en steady blijft, ongeacht de bewegingen die je maakt. Ideaal voor het creëren van vloeiende en stabiele beelden. Kortom, we hebben alles in huis om jouw verhaal te vertellen met de mooiste beelden.

Meer weten over Carlijn?