Behind the scenes


Delete boring offices

Behind the scenes


Delete boring offices.

Maak een creatieve werkplek van je kantoor!

Hard werken en goed werk leveren is belangrijk, maar bij ons is het misschien wel net zo belangrijk dat je het naar je zin hebt op je werk, dat het team het leuk heeft met elkaar en dat we onze krachten samen inzetten. Het belang van een goede werkplek is groter dan alleen maar gezelligheid binnen je team. Bij het ontwerpen van ons nieuwe kantoor hebben we daar dan ook zeker rekening mee gehouden. We geven graag een inkijkje in ons nieuwe kantoor en meteen ook wat tips zodat jij ook een inspirerende en creatieve werkplek kan creëren.

''Aandacht geven aan een leuke inrichting en gezellige sfeer heeft dus wel degelijk een toegevoegde waarde''

Inspirerende werkplek!

Niet alleen in óns vak is een inspirerende werkplek heel belangrijk. Systeemplafonds, saaie bureaus en tl-licht maken het werk er niet echt leuker op. Een werkplek moest juist inspireren en creativiteit naar boven halen. Je wilt immers graag dat iedereen met plezier naar het werk gaat én dat klanten graag bij je langs komen. Aandacht geven aan een leuke inrichting en gezellige sfeer heeft dus wel degelijk een toegevoegde waarde. Wij spreken uit ervaring. Ons nieuwe kantoor voelt als een tweede huis waarin we dagelijks samen komen om te gekke dingen te maken voor, én met met onze klanten.

Green green! Planten we houden ervan…

Niet voor niets hebben wij een “hoofd planten”, a.k.a. Hanneke, bij ons op kantoor. Alle planten die we met zorg en liefde hebben uitgekozen houdt zij in leven. Het ziet er niet alleen gezellig uit, planten hebben ook andere voordelen: ze zorgen voor een hogere luchtvochtigheid en betere akoestiek, je concentratie en geheugen verbeteren, ziekteverzuim en stressklachten nemen af, en ga zo maar door.

Innovatief en creatief werken

Innovatief- en creatief werken stimuleren met je werkplek: dat wil iedereen. Door de aanschaf van de juiste middelen is dit lang niet zo moeilijk als het lijkt. Denk bijvoorbeeld aan een fijne ruimte met natuurlijke materialen. Hier kan je goed samenwerken en brainstormen met je team. Ook een intieme plek waar je comfortabel kan zitten en je de privacy hebt om rustig te overleggen en reflecteren is zo’n middel. Daarnaast vinden wij ergonomie op ons kantoor enorm belangrijk. We zorgen er dus voor dat er een goede balans is tussen zitten en staan. Besprekingen doen wij over het algemeen op onze benen en onze bureaus zijn hebben een zit/sta functie.


Hopelijk hebben we je met deze tips geprikkeld om ook van jouw werkplek een inspirerende en creatieve omgeving te maken. Benieuwd hoe wij deze kennis hebben toegepast op ons kantoor? Kom dan gerust een keertje langs voor een kopje koffie of thee!

Wil jij ook een creatieve werkplek?

Wij helpen je alvast op weg met toffe downloads én te gekke posters.